50+ Beurs Helmond, 24-25-26 maart 2017 - Aggeris
Aggeris biedt flexibele, professionele zorg en dienstverlening op maat aan, voor niet-medische diensten.
aggeris, aggeris begeleiding op maat, begeleiding op maat, huishoudelijke hulp beek en donk, huishoudelijke hulp gemert, huishoudelijke hulp eindhoven, ouderen hulp eindhoven, senioren hulp eindhoven, senioren hulp helmond, ouderen hulp helmond, huishoudelijke hulp mariahout, zorg aan huis beek en donk, zorg aan huis eindhoven, zorg aan huis gemert, zorg aan huis helmond, zorg ouderen helmond, thuisbegeleiding eindhoven, thuisbegeleiding helmond, persoonlijke begeleiding helmond, persoonlijke begeleiding gemert, persoonlijke begeleiding aarle rixtel, persoonlijke begeleiding beek en donk, bewegingsbegeleiding ouderen, bewegingsbegeleiding eindhoven ouderen, senioren comfort eindhoven, senioren hulp aan huis, beek en donk, gemert, mariahout, helmond, eindhoven, lieshout, veghel, zelfstandig wonen ouderen, hulp in huis, hulp in huis senioren
16222
post-template-default,single,single-post,postid-16222,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

16 feb 50+ Beurs Helmond, 24-25-26 maart 2017

Ja hoor, de kogel is door de kerk. Ik ga het gewoon doen.

Ik, als kleine, zelfstandige ondernemer, ga met een stand, zeg maar gerust standje, op de 50+ beurs in Helmond staan. De regio waar ik woon en werkzaam ben.

Ik heb er een tijdje over nagedacht, maar uiteindelijk wel ja gezegd.

 

In het verleden heb ik voor een voormalige werkgever ook wel eens op beurzen gestaan, dus geheel nieuw is het niet, maar dit is toch wel eventjes anders.

Nu mag en moet ik alles zelf bepalen. Dat klinkt natuurlijk heel erg leuk voor een organisator op en top, maar ook reuze spannend en intensief. Ik kan het me niet permitteren om domme fouten te maken door iets over het hoofd te zien. Dat is mijn eer te na.

Dus brainstormen, nadenken, navragen, andere beurs bezoeken voor ideeën en regelmatig wakker liggen.

Er komt zoveel in me op:

  • Wat bied ik iemand aan?
  • Wat kan ik als cadeau weggeven of aanbieden?
  • Hoe krijg ik bezoekers in mijn stand?
  • Hoe ga ik de stand inrichten?
  • Hoeveel banners?
  • Wat komt erop te staan, want ik wil het vaker kunnen gebruiken?
  • Waar laat ik mensen op zitten?

Zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Inmiddels ben ik al een tijdje bezig met de voorbereidingen en ik moet nog een paar cruciale beslissingen nemen. Maar binnen mijn netwerk heb ik een aantal fijne mensen ontmoet die me met raad en daad bijstaan.

Mijn voorbereidingen beginnen al enige vorm aan te nemen.

Gelukkig heb ik nog 5 weken en ik vertrouw er maar op dat alles goed komt.