Nieuwjaarsgedachte - Aggeris
Aggeris biedt flexibele, professionele zorg en dienstverlening op maat aan, voor niet-medische diensten.
aggeris, aggeris begeleiding op maat, begeleiding op maat, huishoudelijke hulp beek en donk, huishoudelijke hulp gemert, huishoudelijke hulp eindhoven, ouderen hulp eindhoven, senioren hulp eindhoven, senioren hulp helmond, ouderen hulp helmond, huishoudelijke hulp mariahout, zorg aan huis beek en donk, zorg aan huis eindhoven, zorg aan huis gemert, zorg aan huis helmond, zorg ouderen helmond, thuisbegeleiding eindhoven, thuisbegeleiding helmond, persoonlijke begeleiding helmond, persoonlijke begeleiding gemert, persoonlijke begeleiding aarle rixtel, persoonlijke begeleiding beek en donk, bewegingsbegeleiding ouderen, bewegingsbegeleiding eindhoven ouderen, senioren comfort eindhoven, senioren hulp aan huis, beek en donk, gemert, mariahout, helmond, eindhoven, lieshout, veghel, zelfstandig wonen ouderen, hulp in huis, hulp in huis senioren
16245
post-template-default,single,single-post,postid-16245,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

27 dec Nieuwjaarsgedachte

Even een terugblik. Wat een jaar was het, 2017.

Soms was het net of ik in een rollercoaster zat. Een rollercoaster die me leidde naar zowel zakelijke- als persoonlijke hoogte- en dieptepunten.

Alles wat de revue passeerde ging voor-, door- en achter elkaar en de tijd vloog. Er leek geen einde aan te komen.

En dan ga je doelbewust keuzes maken en beslissingen nemen, ook al zijn deze niet altijd even makkelijk tot zelfs heel moeilijk en zwaar.

Keuzes voor je geliefden, je werk en niet te vergeten voor jezelf.

 

De keuzes die ik gemaakt heb voor mijn geliefden en de beslissingen voor hen genomen, zijn wonderlijk goed uitgepakt. Dat heeft me een stuk gelukkiger gemaakt en mij niet alleen!

Zakelijk gezien heb ik leuke dingen gedaan, waaronder de 50+ beurs, en heb ik fantastische mensen leren kennen om voor en mee te werken. Veel nieuwe ervaringen opgedaan en grote dankbaarheid mogen ontvangen.

 

Door de positieve veranderingen is er meer rust gekomen. Als je zelf meer rust krijgt, krijg je het besef en de kans om eens goed naar jezelf te kijken.

Ik behoor nu eenmaal tot de categorie die eerst voor de ander zorgt en dan pas voor zichzelf. Ik weet het, het is niet goed, mezelf wegcijferen, ten koste van anderen. Maar jezelf veranderen is niet zo eenvoudig.

Ik heb afgelopen jaar de nodige tijd besteed aan het naar mezelf kijken.

 

Voor dit jaar, 2018, heb ik dan ook besloten om beter voor mezelf te gaan zorgen. Een betere balans zoeken, niet zozeer in werk en privé, dan wel in mezelf. Ik ben de weg al wel ingeslagen maar nog niet optimaal. Het moet en kan beter. Dit ben ik niet alleen aan mezelf verplicht, maar ook aan mijn geliefden en alle lieve, fantastische mensen die ik om me heen heb.

 

Mijn voornemen en motto voor 2018 is dan ook:

Beter voor mezelf zorgen, want ik ben belangrijk.

 

Als je goed zorgt voor jezelf, kan je er nog beter voor de ander zijn.

Ik wens iedereen een goed, liefdevol en vooral gezond jaar toe en vergeet jezelf niet.