Referenties - Aggeris
Aggeris biedt flexibele, professionele zorg en dienstverlening op maat aan, voor niet-medische diensten.
aggeris, aggeris begeleiding op maat, begeleiding op maat, huishoudelijke hulp beek en donk, huishoudelijke hulp gemert, huishoudelijke hulp eindhoven, ouderen hulp eindhoven, senioren hulp eindhoven, senioren hulp helmond, ouderen hulp helmond, huishoudelijke hulp mariahout, zorg aan huis beek en donk, zorg aan huis eindhoven, zorg aan huis gemert, zorg aan huis helmond, zorg ouderen helmond, thuisbegeleiding eindhoven, thuisbegeleiding helmond, persoonlijke begeleiding helmond, persoonlijke begeleiding gemert, persoonlijke begeleiding aarle rixtel, persoonlijke begeleiding beek en donk, bewegingsbegeleiding ouderen, bewegingsbegeleiding eindhoven ouderen, senioren comfort eindhoven, senioren hulp aan huis, beek en donk, gemert, mariahout, helmond, eindhoven, lieshout, veghel, zelfstandig wonen ouderen, hulp in huis, hulp in huis senioren
15889
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15889,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Referenties

    Ingrid heeft mij enorm geholpen!

Ruim 10 maanden heb je 2 halve dagen per week voor onze moeder gezorgd.

Steeds vol zorg, met persoonlijke aandacht, hulpvaardig en met compassie.

Als er wat moest gebeuren werd dat gedaan. Ook met de familie was er prettig contact.

 

De eerste weken vond moeder het moeilijk om te accepteren dat er iemand anders in huis was dan een van haar kinderen.                                                    Daarna vond ze het prettig dat je er was en dat je haar overal bij hielp.

Ook voor ons als mantelzorgers was het prettig om te weten dat je bij onze moeder was, zodat wij iets anders konden gaan doen.

 

We zijn je ontzettend dankbaar dat je onze moeder zo goed hebt geholpen in haar laatste levensfase.

     Familie Leemans (maart 2018) 

 

 

    Ingrid heeft mij enorm geholpen!

Ingrid is een super fijne zorgverlener. Alles wat ze doet, doet ze echt vanuit haar hart, met liefde en zorgzaamheid. Nooit is haar iets te veel.

Ze staat altijd voor me klaar. Is altijd bereid in te vallen voor een van mijn andere teamleden indien nodig.

Ingrid is echt een aanrader.

     Daisey Stallenberg (oktober 2017)

 

 

 

Ingrid heeft mij enorm geholpen!

Vanaf het moment en de dag dat de diagnose longkanker was vastgesteld en ik het te horen kreeg, stond je voor mij en mijn ouders klaar.

We waren zo blij dat je ons begeleidde bij alle ziekenhuisafspraken. Alle informatie die we daar kregen, ging het ene oor in en het andere oor uit..

En dan ook nog telkens weer slecht nieuws.

Het onthouden en begrijpen van alle informatie was voor ons moeilijk op die momenten.

Je had een heel ‘boekwerk’ gemaakt met aantekeningen en verslagen voor ons, van alles wat er ging gebeuren, en dat allemaal in onze taal.

Daarnaast was je tevens bij alle behandelingen die ik heb gehad.

Na meerdere soorten behandelingen, in meerdere ziekenhuizen, hoor je dat je dan toch uitbehandeld bent. Ook mogelijkheden om tijd te rekken is niet meer mogelijk.

Dan houdt het op, en weet je dat je leven weldra eindigt.

Toch bleef je komen, tot op het laatste toe.

Wij zijn jou hier zeer dankbaar voor, voor alles wat je allemaal voor ons gedaan hebt.

Bedankt.

Familie Geerts

 

Op 8 juni 2016, slechts één dag nadat ik dit bericht ontving, is Erica Geerts op 44 jarige leeftijd overleden.