Voor mij geen toeval! - Aggeris
Aggeris biedt flexibele, professionele zorg en dienstverlening op maat aan, voor niet-medische diensten.
aggeris, aggeris begeleiding op maat, begeleiding op maat, huishoudelijke hulp beek en donk, huishoudelijke hulp gemert, huishoudelijke hulp eindhoven, ouderen hulp eindhoven, senioren hulp eindhoven, senioren hulp helmond, ouderen hulp helmond, huishoudelijke hulp mariahout, zorg aan huis beek en donk, zorg aan huis eindhoven, zorg aan huis gemert, zorg aan huis helmond, zorg ouderen helmond, thuisbegeleiding eindhoven, thuisbegeleiding helmond, persoonlijke begeleiding helmond, persoonlijke begeleiding gemert, persoonlijke begeleiding aarle rixtel, persoonlijke begeleiding beek en donk, bewegingsbegeleiding ouderen, bewegingsbegeleiding eindhoven ouderen, senioren comfort eindhoven, senioren hulp aan huis, beek en donk, gemert, mariahout, helmond, eindhoven, lieshout, veghel, zelfstandig wonen ouderen, hulp in huis, hulp in huis senioren
16285
post-template-default,single,single-post,postid-16285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

01 jun Voor mij geen toeval!

Onvoorziene omstandigheden kunnen er wel eens toe leiden dat je leven onverwacht een andere, speciale, wending krijgt.

Zo ook het mijne sinds een paar weken.

 

Ik werd benaderd door mijn achternichtje/nichtje/zusje/vriendin. Een voor mij alles ineen, dierbaar persoon, waar ik veel van hou.

Zoals velen weten was het ziek zijn en het overlijden van Riekie, haar moeder, mijn nichtje en peettante, mijn inspiratiebron om mijn eigen bedrijf op te zetten en te gaan werken als persoonlijk begeleider. Voor senioren, zieken, hulpbehoevenden en bij eenzaamheid.

 

Het noodlot heeft opnieuw toegeslagen. Ditmaal is het haar vader, die getroffen is door kanker.

Helaas is het door allerlei omstandigheden onmogelijk voor haar om deze zorg op zich te nemen.

En voor ik het zelf had kunnen bedenken kreeg ik de vraag, of ik erover na wilde denken, om haar vader te gaan begeleiden in dit proces. Oftewel zijn laatste reis.

Daar hoefde ik niet over na te denken. Natuurlijk wil ik dit doen!

 

Zonder zweverig te worden of te zijn, ben ik ervan overtuigd dat dit alles geen toeval is. Het feit dat ik hier nu zit, aan het voeteneinde van zijn bed, is gestuurd door ‘boven’.

Er zijn onlangs, voordat ik in deze positie terecht kwam, een paar zogenaamde toevalligheden voorbij gekomen, waardoor ik voor mezelf ervan overtuigd ben, dat hetgeen ik nu doe voor deze man, ‘daarboven’ is gearrangeerd door overleden dierbaren.

 

Voor mij is de cirkel rond.

Dat voelt speciaal, uniek, bizar en ik voel me vereerd dit te mogen doen.